Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Μοντέρνος Εσωτερικός Χώρος » Πίνακες - Μπλε » Σχεδιασμός διακόσμηση σε καμβά Ουρανός στα μάτια


Σχεδιασμός διακόσμηση σε καμβά Ουρανός στα μάτια

Συλλογή απεριόριστης έμπνευσης

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 7 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBMDWM001E1
Μοτίβο: γυναίκα
Χρώμα: πολυχρωμία
Καλύτεροι συνδυασμοί: πολυχρωμία
Διαλέξτε διαστάσεις αναπαραγωγής χειροποιήτου
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 38.63 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
47.90 €

into the basket:
   

5 ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον κόσμο της τέχνης τοίχου που πρέπει να γνωρίζετε


Εξατομικευμένη τέχνη τοίχου: Περίπου το 35% των ανθρώπων που επιπλώνουν τα σπίτια τους εστιάζουν στην εξατομίκευση του περιβάλλοντος διαβίωσής τους με έργα τέχνης τοίχου που αντικατοπτρίζουν το ιδιαίτερο στυλ και τα ενδιαφέροντά τους.

Η επαυξημένη πραγματικότητα στην τέχνη: Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας γίνεται όλο και πιο προσιτή και δημοφιλής. Έως και το 25% των ανθρώπων θα δοκιμάσουν πρώτα έναν πίνακα μέσω επαυξημένης πραγματικότητας για να δουν αν θα ταιριάζει στο εσωτερικό τους πριν αποφασίσουν αν θα τον αγοράσουν.

Αειφορία και οικολογικός σχεδιασμός: Έως και το 20% των ανθρώπων που επιπλώνουν τα σπίτια τους ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν ότι τα διακοσμητικά και τα αξεσουάρ του σπιτιού τους είναι από περιβαλλοντικά βιώσιμα υλικά.

Ανάμειξη και συνδυασμός στυλ: Οι έρευνες δείχνουν ότι μόνο το 10% των ανθρώπων πειραματίζονται με τις διακοσμήσεις τοίχων. Αυτό σημαίνει ότι στους ανθρώπους αυτούς αρέσει να συνδυάζουν διαφορετικά στυλ και μοτίβα για να δημιουργήσουν μια μοναδική και ξεχωριστή έκφραση στο σπίτι τους.

Εικονικές γκαλερί και εκθέσεις. Μέχρι και το 10% των ανθρώπων τις χρησιμοποιούν όταν επιλέγουν διακοσμήσεις τοίχων για το σπίτι τους. Αυτές οι εκθέσεις επιτρέπουν στους ανθρώπους να ανακαλύπτουν νέα έργα από την άνεση του σπιτιού τους.

Ανακαλύψτε νέες τάσεις και ασυνήθιστα κομμάτια που θα προσθέσουν πολυτέλεια, στυλ και νεωτερικότητα στο εσωτερικό σας. Έχουμε μετατρέψει τη ζωγραφική σε καμβά σε μια οπτική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που αναζητούν εξαιρετικό σχεδιασμό και μοναδική έκφραση.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος:

  • Μια εξαιρετική οπτική εμπειρία χάρη στα όμορφα πλούσια χρώματα και τη ρεαλιστική εμφάνιση
  • υψηλής ποιότητας ιταλικός καμβάς ARTMIE από 100% βαμβάκι με λεπτή γυαλάδα και δεν γυαλίζει στον ήλιο
  • ισχυρά και στρογγυλεμένα πλαίσια από έλατο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προστασία των εικόνων
  • ασφαλή και ήπια χρήση χρωμάτων υψηλής ποιότητας, άοσμων και χωρίς ρύπους
  • συσκευασία ακριβείας σε μεμβράνη φυσαλίδων και χαρτόκουτο με συμπεριλαμβανόμενες βίδες και γάντζους για κρέμασμα για ασφαλή παράδοση και εύκολη εγκατάσταση δωρεάν

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZTFkM
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι