Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

» Αλλαγή και επιστροφή πινάκων
Αλλαγή και επιστροφή πινάκων

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα αλλαγής και επιστροφής του πίνακα εντός 30 ημερών;

Η διαφορά είναι στον τρόπο αποστολής του πίνακα και πληρωμής των εξόδων μεταφοράς. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε τον πίνακα δεν πρέπει να τον στείλετε, αφού η υπηρεσία Courier θα τον παραλάβει την ίδια στιγμή όταν σας παραδώσει τον νέο πίνακα που επιλέξατε. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε τον πίνακα, στείλτε τον πληρώνοντας μεταφοροκά έξοδα, αφού, σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει, εμείς δεν πληρώνουμε ταχυδρομικά τέλη.

 

Αν επιθυμώ να επιστρέψω τον πίνακα τι πρέπει να κάνω, υπό ποιους όρους;

Σε τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή μέσω δελτίου για τους καταναλωτές. Εντός 48 ωρών ο υπάλληλος του Κέντρου εξυπηρέτησής καταναλωτών, θα σας εξηγήσει τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε τον πίνακα. Η κατάσταση στην οποία πρέπει να επιστρέψετε τους πίνακες: οι πίνακες να μην έχει ελλάτωμα και ο χρόνος παραλαβής να είναι εντός 30 ημέρων. Τα έξοδα μεταφοράς πληρώνει ο πελάτης.


Επιθυμώ να αλλάξω τον πίνακα , τι πρέπει να κάνω;

Σε τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή μέσω δελτίου για πελάτες. Σε διάστημα 48 ωρών θα σας απαντήσει και θα σας βοηθήσει ο υπάλληλος του Κέντρου εξυπηρέτησης. Σε περίπτωση αλλαγής η υπηρεσία Courier θα παραλάβει τον πίνακα. Τα έξοδα μεταφοράς πληρώνει ο πωλητής.

 

Αν  δε μου αρέσει ο πίνακας, θα μου επιστρέψετε τα χρήματα;

Αν δε σας αρέσει ο πίνακας όταν τον παραλάβετε, μπορείτε να τον επιστρέψετε σε διάστημα 30 ημέρων από την ημέρα παραλαβής παραγγελίας. Όμως, ο πίνακας πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Κατά την αποστολή του πίνακα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Όμως, κατά τον νόμο που ισχύει, τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς.


Αν θέλω να αλλάξω τον πίνακα σε διάστημα 30 ημέρων, είναι απαραίτητο να πληρώσω τα έξοδα αποστολής;

Για την αλλαγή του πίνακα σε διάστημα 30 ημέρων τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από μάς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: αυτό ισχύει μόνο αν τον πίνακα παραλάβει η υπηρεσία Courier, δεν ισχύει αν τον στείλετε μόνοι σας. Τότε τα έξοδά σας δεν είναι πληρωτέα!!!

Created by the system www.fast-webshop.com

MTJkM2Vm