Μεταφορές και πληρωμές
Όροι παράδοσης -διανομή και τρόπος πληρωμής

Αγαπητοί καταναλωτές, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης, οι δωροεπιταγές στέλνονται μόνο ηλεκτρονικά. Επομένως, οτάν αγοράζετε δωροεπιταγές παρακαλούμε να επιλέγετε την πληρωμή εκ των προτέρων. Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραγγείλει μια δωροεπιταγή που θα σας την στείλουμε μέσω email - δεν χρειάζεται να πληρώσετε για την παράδοση. Γι 'αυτό σας παρακαλάμε όταν θα αγοράσετε την δωροεπιταγή να γράψτε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ επειδή διαφορετικά δεν θα είμαστε σε θέση να σας στείλουμε την δωροεπιταγή σας. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας και προσέξτε.

Τρόπος πληρωμής

Τα προϊόντα μπορείτε να πληρώσετε με τρεις τρόπους:

 

- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό VUB a.s. 0,00 €
- Μέσω PayPay 0,00 €
Aντικαταβολή 1,99 €

 

Χρόνος αποστολής

Ο χρόνος αποσολής είναι 5 έως 8 εργάσιμες μέρες για τους πίνακες σε καμβά και για τις φωτογραφικές ταπετσαρίες. Για τα καλύμματα κρεβατιού, ο χρόνος αποστολής είναι 14 έως 18 εργάσιμες μέρες.

Ο χρόνος παράδοσης για τις στον Εκτυπωμένες πίνακες σε καμβά είναι 7 - 9 εργάσιμες ημέρες.

Θα θέλαμε να ζωγραφίζουμε για σας πίνακες που θα λατρεύετε, από αυτό το λόγο, φτιάχνουμε τον κάθε πίνακα με μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Δημιουργούμε με όλη τη δύναμη μας, αλλά σε αυτή τη στιγμή μπορούμε να ζωγραφίσουμε ένας πίνακας για 14 - 19 εργάσιμες μέρες.

* Τους πίνακες στο pop art στυλ σας στέλνουμε μέσα σε 11 - 16 εργάσιμες ημέρες.

* Αν θέλετε έναν πίνακα από το ατελιέ μας για χριστουγεννιάτικο δώρο, ευχαρίστως θα φτιάξουμε μια δωροεπιταγή για σας στην οποια αναφέρεται ότι ο πίνακας ζωγραφίζεται.

Σε περίπτωση αγοράς διάφορων προϊόντων, η προθεσμία αποστολής είναι η προθεσμία μεγαλύτερης χρονικής περιόδου απαραίτητη για την αποσολή.

 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την υπηρεσία Courier

ACS Courier Greece

*Μετά την αποστολή μπορείτε να ζητήσετε τον κώδικα αποστολής από το Κέντρο εξυπήρετησης.


Κόστη αποστολής

Τα έξοδα αποστολής και χειρισμού δεν εξαρτώνται από το μέγεθος και το βάρος των προϊόνων που παραγγείλατε, μόνο από την παραγγελία σας:

 

Courier αποστολή ACS

6,99 €

Courier ACS + με αντικαταβολή

9,98 €
Αγορά άνω των 60€ ΔΩΡΕΑΝ

 

!!! Πληρώνετε μόνο μία φορά ταχυδρομικά τέλη!!!

Αν αγοράσατε περισσότερα προϊόντα μαζί, πληρώνετε μόνο μία φορά ταχυδρομικά τέλη !!!
* Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων.

NmQxY2Ex