Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Πρόγραμμα πιστότητας
Πρόγραμμα πιστότητας

 

!!! Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική !!!

 

Η πιστότητα αποτελεί σημάδι εμπιστοσύνης. Η εμπιστοσύνη στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας. Την εμπιστοσύνη τέτοιου είδους και την πιστότητα αυτή, εμείς στηρίζουμε κι όχι μόνο με λόγια. Το πρόγραμμα πιστότητας σε μορφή εκπτώσεων και προσφορών είναι η απόδειξη.

 

Για να μας παρακολουθήσετε στο Facebook:

Πατήστε "μου αρέσει" στη σελίδα μας στο Facebook.
* Για περισσότερες πληροφορίες, για τους τρόπους αποστολής και για τους όρους συνεργασίας


V.I.P. πελάτης

Αν παραγγείλετε τα προϊόντα τιμής πάνω από 500 ευρώ, θα κερδίσετε έκπτωση 10%, ενώ με την αγορά πάνω από 1000 ευρώ, έκπτωση από 20%. Η έκπτωση τέτοιου είδους ισχύει για κάθε αγορά του πέλατη ανεξάρτητα της τιμής της οποιασδήποτε επόμενης παραγγελίας. Φροντίζουμε τους V.I.P. πελάτες μας !  

 

Όροι για έκπτωση

Διαφορετικά είδη εκπτώσεων δεν συνδυάζονται μεταξύ τους (π.χ. κορυφαίο προϊόν και V.I.P. πελάτης). Πραγματοποιείται, όμως μία από τις πιθανές εκπτώσες (μεγαλύτερης αξίας).

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες με πλήρη και αυθεντική καταγραφή (καταχωρίζοντας απαραίτητα στοιχεία). Οι διαχειριστές Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να αρνήσουν την έκπτωση αν δεν σεβαστούν οι όροι συνεργασίας. Οι όροι για έκπτωση δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας  (δηλαδή με την πληρωμή).  Δεν είναι πιθανόν να δεχτεί η έκπτωση αναδρομικά.


Created by the system www.fast-webshop.com

MTNjOT
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι