Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Χειροποίητοι Πίνακες » Ζωγραφισμένη εικόνα με υφή - Χορός των χρωμάτων


Ζωγραφισμένη εικόνα με υφή - Χορός των χρωμάτων

ΤΕΧΝΗ ΓΥΨΕΛΟΥ

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 7 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: YOBSA003E1
Μοτίβο: γεωμετρικά σχήματα
Χρώμα: πολυχρωμία
Καλύτεροι συνδυασμοί: πολυχρωμία
Διαλέξτε διαστάσεις
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 69.27 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
85.90 €

into the basket:
   

Ποιοι τύποι ανθρώπων είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ζωγραφισμένους πίνακες;

Λάτρεις της τέχνης: οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται για την τέχνη και θέλουν να έχουν έργα τέχνης στο σπίτι τους ως μέρος της συλλογής τους. Για αυτούς, ένας ζωγραφικός πίνακας αποτελεί έκφραση πολιτιστικής αξίας και αισθητικού εμπλουτισμού

Δημιουργικές ψυχές: Αυτές οι προσωπικότητες έχουν μια καλλιτεχνική αίσθηση μέσα τους και εκτιμούν τις πρωτότυπες δημιουργίες. Μπορεί να είναι οι ίδιοι καλλιτέχνες ή να ενδιαφέρονται για τις καλές τέχνες και θέλουν ένα μοναδικό και εμπνευσμένο έργο τέχνης στο σπίτι τους.

Σχεδιαστές εσωτερικών χώρων: Οι επαγγελματίες ή ενθουσιώδεις ερασιτέχνες σχεδιαστές συχνά στρέφονται σε ζωγραφισμένες εικόνες για να προσθέσουν ένα κομψό και αισθητικό στοιχείο στους εσωτερικούς τους χώρους. Οι πίνακες αυτοί βοηθούν στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης ατμόσφαιρας και ολοκληρώνουν τη συνολική εμφάνιση ενός δωματίου.

Έκφραση προσωπικότητας: Ορισμένα άτομα επιλέγουν ζωγραφισμένες εικόνες για να εκφράσουν τη μοναδική προσωπικότητα και το γούστο τους. Οι πίνακες αυτοί τους βοηθούν να αντανακλούν τον εσωτερικό τους κόσμο, τις αξίες και τις προτιμήσεις τους μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Δώρα και επενδύσεις: Οι ζωγραφικοί πίνακες αγοράζονται συχνά ως δώρα για αγαπημένα πρόσωπα, καθώς θεωρούνται πολύτιμο και ιδιαίτερο δώρο. Ορισμένοι άνθρωποι αγοράζουν επίσης έργα τέχνης ως επένδυση, επειδή τα έργα τέχνης μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμη αξία και αυξανόμενες τιμές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλοι οι τύποι ανθρώπων μπορούν να εκτιμήσουν τους ζωγραφισμένους πίνακες και να βρουν χαρά και έμπνευση σε αυτούς. Τα έργα τέχνης έχουν την ικανότητα να απευθύνονται σε συναισθήματα και να εκφράζουν την ατομικότητα και επομένως μπορούν να επιλεγούν από οποιονδήποτε εκτιμά την τέχνη και θέλει να δημιουργήσει ένα προσωπικό και ευχάριστο σπίτι.

5 ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΈΧΝΗΣ ΑΠΌ ΓΎΨΟ

Οπτικός αντίκτυπος: Η ΓΥΨΙΝΗ ΤΕΧΝΗ εντυπωσιάζει με την εκπληκτική της εμφάνιση και την οπτική της γοητεία.

Εκφράζει την ατομικότητα: Τα έργα αυτά επιτρέπουν την έκφραση της μοναδικής προσωπικότητας και του στυλ κάθε ατόμου.

Υψηλή ποιότητα: Κάθε έργο δημιουργείται με έμφαση στην ποιότητα και την ακρίβεια.

Χειροποίητο: Τα έργα είναι χειροποίητα: Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο με αγάπη και πάθος.

Μοναδική εμφάνιση: Τα κομμάτια PLASTER ART έχουν μοναδική υφή και βάθος, δίνοντάς τους μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εμφάνιση.


Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

YjBkODA0
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι