Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Μοντέρνος Εσωτερικός Χώρος » Τοπίο σε καμβά Ασυνήθιστο μέρος σε λιβάδι


Τοπίο σε καμβά Ασυνήθιστο μέρος σε λιβάδι

Συλλογή Pastel World

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 6 - 8 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBMDLD012E1
Μοτίβο: χώρα
Χρώμα: πράσινο
Καλύτεροι συνδυασμοί: λευκό-μπλε-πράσινο
Διαλέξτε διαστάσεις αναπαραγωγής χειροποιήτου
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 20.08 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
24.90 €

into the basket:
   

Τοπία σε καμβά: 3 συμβουλές για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τοπία για το εσωτερικό

Γνωρίζατε ότι η ενσωμάτωση της φύσης στον εσωτερικό σας σχεδιασμό μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος; Σύμφωνα με τους ειδικούς στον εσωτερικό σχεδιασμό, η δημιουργία ενός ήρεμου και γαλήνιου περιβάλλοντος στο σπίτι σας μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένο ύπνο, διάθεση και παραγωγικότητα.

Συμβουλή 1: Επιλέξτε με σύνεση τα χρώματά σας

Τα τοπία με παστέλ αποχρώσεις προσφέρονται για μια ποικιλία εσωτερικών στυλ. Ωστόσο, μπορεί να ξεχωρίζουν περισσότερο σε ένα vintage εσωτερικό. Μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος σε έναν χώρο χωρίς να φαίνονται ακατάστατα. Συνδυάστε τα με τα ουδέτερα χρώματα που έχετε στο δωμάτιο για να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο στο αγαπημένο σας σημείο του σπιτιού. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι κατάλληλες, ειδικά, για συμπληρωματικές διακοσμήσεις στο εσωτερικό.

Συμβουλή 2: Συνδυασμός με άλλα μοτίβα

Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε εικόνες τοπίων με άλλα μοτίβα. Αν θέλετε να προσθέσετε προσωπικότητα και συναίσθημα στο εσωτερικό σας, δημιουργήστε μια γκαλερί από πίνακες μικρών διαστάσεων στον τοίχο σας, όπου, εκτός από τοπία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αφηρημένα ή εικόνες από δικές σας φωτογραφίες. Θα δώσετε ζωή στους τοίχους και μια ωραία ενέργεια στο χώρο.

Συμβουλή 3: Διαχρονικότητα

Τα τοπία αποτελούσαν ανέκαθεν και εξακολουθούν να αποτελούν μια κλασική προσθήκη στη διακόσμηση κάθε σπιτιού. Σίγουρα θυμάστε τα σπίτια των γιαγιάδων σας, των οποίων οι τοίχοι ήταν στολισμένοι με κορνιζαρισμένα τοπία που κρέμονταν στον τοίχο. Είναι διαχρονικά και, σε αντίθεση με τα μοντέρνα διακοσμητικά αντικείμενα, δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορείτε να τα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

Οιπίνακες τοπίων σε ευχάριστα χρώματα θα αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ και θα δημιουργήσουν έναν φιλόξενο χώρο σε κάθε δωμάτιο.

Πλεονεκτήματα προϊόντος:

  • εξαιρετική οπτική εμπειρία χάρη στα όμορφα πλούσια χρώματα και τη ρεαλιστική εμφάνιση
  • υψηλής ποιότητας ιταλικός καμβάς ARTMIE από 100% βαμβάκι με λεπτή γυαλάδα και δεν γυαλίζει στον ήλιο
  • ισχυρά και στρογγυλεμένα πλαίσια από έλατο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προστασία των πινάκων
  • ασφαλή και ήπια χρήση χρωμάτων υψηλής ποιότητας, άοσμων και χωρίς ρύπους
  • συσκευασία ακριβείας σε μεμβράνη φυσαλίδων και χαρτόκουτο με συμπεριλαμβανόμενες βίδες και γάντζους για κρέμασμα για ασφαλή παράδοση και εύκολη εγκατάσταση δωρεάν

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZGMxNjc2Z
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι