Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ » Φύση σε καμβά Η γέννηση της ζωής


Φύση σε καμβά Η γέννηση της ζωής

Συλλογή γεωμετρίας της φύσης

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 6 - 8 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBMDAB041E1
Μοτίβο: γεωμετρικά σχήματα
Χρώμα: πράσινο
Καλύτεροι συνδυασμοί: λευκό-μπλε-γκρι
1. Διαλέξτε διαστάσεις 1
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 21.69 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
26.90 €

into the basket:
   

Ποια είναι η σχέση μεταξύ φύσης και γεωμετρίας στην αφηρημένη τέχνη;

Η φύση είναι πάντα ένας πρωτότυπος καλλιτέχνης, είτε πρόκειται για τα αφηρημένα μοτίβα στα φτερά μιας πεταλούδας, είτε για τη χρωματική παλέτα ενός ήλιου που δύει, είτε για τη γεωμετρική ακρίβεια μιας κηρήθρας. Η νέα μας συλλογή Nature Geometry τιμά αυτές τις μοναδικές εμπειρίες συγκεντρώνοντάς τες για να δημιουργήσει ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα για το σπίτι σας μέσω εικόνων.

Η φύση είναι ο αρχαιότερος καλλιτέχνης, σύμφωνα με την επιστήμη

Γνωρίζατε ότι το παλαιότερο γνωστό έργο τέχνης του προϊστορικού ανθρώπου είναι ηλικίας 40.000 ετών; Αυτά τα σχέδια ανακαλύφθηκαν σε μια σπηλιά της Ινδονησίας και αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο χαρακτηριστικό να εκφράζουμε τον εαυτό μας και να εμπνεόμαστε από τη φύση είναι εγγεγραμμένο στο DNA μας.

Σειρά αριθμών Φιμπονάτσι

Έχετε ακούσει ποτέ για τη σειρά αριθμών Φιμπονάτσι; Αυτή η μαθηματική σειρά, η οποία ξεκινά με τους αριθμούς 0 και 1 και συνεχίζει με την πρόσθεση των δύο προηγούμενων αριθμών (0, 1, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13...), εμφανίζεται σε όλη τη φύση με τη μορφή όμορφων σπειρών και μοτίβων, από τα κελύφη των θαλάσσιων σαλιγκαριών μέχρι την κατανομή των κλαδιών σε ένα δέντρο. Τέτοια όμορφα μαθηματικά μας δείχνουν ότι η ίδια η φύση ευνοεί μια συγκεκριμένη μορφή γεωμετρίας, και αυτό προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε στη συλλογή μας.

Ομορφώστε το περιβάλλον σας

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε πίνακες ζωγραφικής της φύσης για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο, η συλλογή μας προσφέρει κάτι για όλους. Κάθε εικόνα είναι το αποτέλεσμα ενός έξυπνου συνδυασμού χρωμάτων και σχημάτων, εμπνευσμένου από τα ατελείωτα μοτίβα της φύσης.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NTBkZj
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι