Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ » Παιδικό ρολόι τοίχου Παγκόσμιος χάρτης


Παιδικό ρολόι τοίχου Παγκόσμιος χάρτης

ρολόι τοίχου για το παιδικό δωμάτιο

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 5 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: HMCNH085
EAN code: 5902838312957
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 21.69 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
26.90 €

into the basket:
   

Χαρούμενο ρολόι τοίχου για παιδιά

Η ακριβής ώρα και η διασκεδαστική εκπαίδευση συμβαδίζουν με τα χαρούμενα ρολόγια τοίχου για παιδιά. Αυτές οι εκπαιδευτικές διακοσμήσεις όχι μόνο θα φωτίσουν τους τοίχους του δωματίου του παιδιού σας, αλλά και θα κεντρίσουν την περιέργεια και τη μάθηση του παιδιού σας. Προσφέρουμε μια ποικιλία θεμάτων - από παραμυθένιους μονόκερους μέχρι ηρωικά λιοντάρια. Κάθε σχέδιο έχει σχεδιαστεί για να διασκεδάζει και να εμπνέει τα μικρά σας.

Η χαρά της μάθησης

Η ώρα της μάθησης δεν χρειάζεται να είναι βαρετή! Τα ρολόγια μας είναι σχεδιασμένα με παιχνιδιάρικα και εκπαιδευτικά θέματα για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση του χρόνου και πώς να τον παρακολουθούν. Με το ρολόι, το παιδί σας μπορεί να μάθει με παιχνιδιάρικο τρόπο, κάθε ματιά στον τοίχο θα είναι μια νέα περιπέτεια.

Ζήστε μια εκπαιδευτική περιπέτεια

Με το ρολόι μας, το δωμάτιο οποιουδήποτε παιδιού μπορεί να μετατραπεί αμέσως σε έναν εκπαιδευτικό χώρο γεμάτο φαντασία. Το μοτίβο του παγκόσμιου χάρτη θα διευρύνει τις γεωγραφικές γνώσεις και θα ενθαρρύνει την περιέργεια για διαφορετικούς πολιτισμούς, ενώ τα μοτίβα των ζώων προσφέρουν την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για την άγρια φύση και τους κατοίκους της.

Ένα σχέδιο που μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας

Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί με την ιδέα ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και τα ενδιαφέροντά τους αλλάζουν. Γι' αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που ταιριάζουν σε διαφορετικές ηλικίες και ενδιαφέροντα. Κάθε σχεδιασμός επιλέγεται προσεκτικά ώστε να είναι σχετικός και ελκυστικός για τα παιδιά σε διαφορετικά στάδια της παιδικής τους ηλικίας.

Ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα μαθήματα για παιδιά:

Έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τον χρόνο σε μικρή ηλικία έχουν καλύτερες μαθηματικές και λογικές δεξιότητες. Ένα ρολόι τοίχου με απλούς και ευανάγνωστους αριθμούς μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων.

Τα χαρούμενα και πολύχρωμα σχέδια ρολογιών μπορούν να προωθήσουν την οπτική διέγερση και να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν την αναγνώριση χρωμάτων και αντικειμένων. Αυτή η οπτική διέγερση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη του εγκεφάλου ενός παιδιού.

Τα ρολόγια με θέματα ζώων ή χαρακτήρων παραμυθιών μπορούν επίσης να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν μια συναισθηματική σύνδεση με τη μάθηση και τον χρόνο. Όταν τα παιδιά βλέπουν χαρακτήρες που τους αρέσουν, μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να μάθουν πώς λειτουργούν τα ρολόγια και πώς να διαβάζουν την ώρα.

Η εκμάθηση του χρόνου είναι επίσης σημαντική για την ανάπτυξη της προσωπικής ευθύνης και της ανεξαρτησίας. Όταν τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν τον χρόνο, μπορούν να κατανοούν και να ακολουθούν καλύτερα τις καθημερινές ρουτίνες, όπως τις ώρες παιχνιδιού ή την ώρα του ύπνου.

Παράμετροι του προϊόντος:


  • Material: Υλικό: Ακρυλικό γυαλί
  • Μοτίβο: Γυαλί, γυαλί, γυάλινο γυαλί: Παγκόσμιος χάρτης
  • Χρώμα: Ναυτικό μπλε, μαύρο πλαίσιο
  • Χρώμα χεριού: Κόκκινο
  • Κίνηση: Χρυσό χρώμα: κόκκινο χρώμα: αθόρυβο ρέον κίνημα χαλαζία - μη ακουστό
  • Διάμετρος καντράν: 30 cm
  • Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες AA

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NDhhZ
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι