Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πώληση % » Ζωγραφική σε καμβά ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΒΑΖΑ 1 μέρος XOBCH1674WE1 Έκπτωση 40 % 70X70 cm


Ζωγραφική σε καμβά ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΒΑΖΑ 1 μέρος XOBCH1674WE1 Έκπτωση 40 % 70X70 cm

σε απόθεμα

 

προσφορά


0x
Transparent price history
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 5 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBCH1674WE1-70x70-24h
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 20.89 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
25.90 €

Ζωγραφική σε καμβά - Αναπαραγωγή του συγγραφέα

Μία από τις πλήρεις καινοτομίες στον τομέα της σύγχρονης διακόσμησης. Γνέψαμε στις προτάσεις σας και αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες. Έτσι, αρχίσαμε να εκτυπώνουμε τους ζωγραφισμένους στο χέρι πίνακες τοίχου από το Atelier Lipa και σε βαμβακερό καμβά υψηλής ποιότητας. Από απόσταση δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε το τυπωμένο από το ζωγραφισμένο πρωτότυπο. Το τέλειο πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι μπορούμε να παραδώσουμε την αναπαραγωγή του συγγραφέα στο σπίτι σας μέσα σε λίγες ημέρες.

Διαθέτουμε πάνω από 15.000 πίνακες ζωγραφικής στο κατάστημά μας. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή των πιο δημοφιλών έργων, τοποθετώντας μόνο τα πιο δημοφιλή έργα σε αυτή την ειδική κατηγορία. Θα σας αρέσουν τα θέματα των λουλουδιών, των τοπίων, των ζώων, των γυναικών ή των δημιουργιών από τον κόσμο της αφηρημένης τέχνης.

Σημαντικό μέρος της παραγωγής είναι η εγγυημένη ποιότητα της τεχνικής, των σχετικών συστατικών, όπως ο καμβάς, τα διακοσμητικά και το χρώμα. Μπορείτε να διαβάσετε για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους στις παρακάτω γραμμές. Σας παρουσιάζουμε 6 ενδιαφέρουσες πληροφορίες που είναι οι πιο σημαντικές στην όλη διαδικασία της δημιουργίας:

1. Χρησιμοποιούμε ψηφιακή αδιάβροχη εκτύπωση φωτογραφιών τελευταίας τεχνολογίας, η οποία εξασφαλίζει ότι τα όμορφα πλούσια χρώματα δεν ξεθωριάζουν και διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση.

2. Ο ειδικός ιταλικός καμβάς είναι προϊόν της ARTMIE και είναι κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι. Είναι δομημένος και έχει την εξαιρετική ιδιότητα ότι δεν γυαλίζει στον ήλιο. Η λεπτή γυαλάδα στην επιφάνεια κάνει τον πίνακα ένα πρωτότυπο και μοναδικό κομμάτι.

3. Οι κορνίζες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, μασίφ καλούπια ερυθρελάτης ARTMIE τα οποία είναι στρογγυλεμένα στις άκρες. Αυτό το σπουδαίο χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο καμβάς δεν θα καταστραφεί στις άκρες.

4. Τα υψηλής ποιότητας χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι άοσμα και δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες στον αέρα

5. Όλες οι αναπαραγωγές του Συγγραφέα παράγονται στη Σλοβακία υπό τις καλύτερες συνθήκες

6. Μια ωραία πληροφορία είναι το γεγονός ότι συσκευάζουμε τους πίνακες σε μεμβράνη με φυσαλίδες και σε κουτί από χαρτόνι υψηλής ποιότητας για την αποφυγή ζημιών. Χωρίς χρέωση προσθέτουμε βίδες και γάντζο για την ανάρτηση.

Πώς να κρεμάσετε έναν πίνακα στον τοίχο;

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

Y2RhNm
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι