Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πώληση % » ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ - Ο Νονός 150X100 cm


ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ - Ο Νονός 150X100 cm

σε απόθεμα

 

προσφορά


0x
Transparent price history
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 5 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBTL001I1-150x100-24h
Κανονική τιμή 50.30 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 40.24 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
49.90 €

into the basket:
   

Οι ταινίες μαφίας όπως ο Νονός, το Σημαδεμένο πρόσωπο, το Goodfellas , και πιο πρόσφατα η σειρά Peaky Blinders είναι πολύ δημοφιλείς για έναν πολύ απλό λόγο. Αφηγούνται την ιστορία ισχυρών ανθρώπων που ζουν σε έναν κόσμο εγκλήματος, βίας και προσφέρουν πολλά μαθήματα για τη ζωή μας. Εκτός από τις ταινίες, το θέμα αυτό έχει επίσης αντικατοπτριστεί στις σύγχρονες διακοσμήσεις τοίχων με τη μορφή πινάκων ζωγραφικής σε καμβά, οι οποίοι παρατηρούνται κυρίως σε χώρους όπου ζουν άνδρες.

Τα γραφεία, τα σαλόνια, τα παιδικά δωμάτια ή τα γκαράζ είναι οι καλύτεροι χώροι για πίνακες ζωγραφικής της μαφίας. Αν θέλετε να μάθετε γιατί αρέσουν στους άντρες αυτές οι ταινίες, ένας λόγος είναι ότι συχνά παίρνουν ένα μάθημα από αυτές.

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ που μπορείτε να μάθετε από τις κλασικές ταινίες της μαφίας

1. Ο σεβασμός είναι το κλειδί

Στις ταινίες της μαφίας, ο σεβασμός είναι το παν. Είτε πρόκειται για σεβασμό προς την οικογένεια, τους φίλους ή τους εχθρούς, είναι απαραίτητο να διατηρείς τον σεβασμό για να προχωρήσεις στη ζωή.

2. Να είσαι πιστός

Στις ταινίες μαφίας, η αφοσίωση είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία. Είναι σημαντικό να παραμείνετε πιστοί στους φίλους και την οικογένειά σας και να μην προδώσετε ποτέ την εμπιστοσύνη τους.

3. Πάρτε ρίσκα

Στις ταινίες μαφίας, η ανάληψη ρίσκου είναι συχνά ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε την επιτυχία. Μη φοβάστε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

4. Να είστε προετοιμασμένοι

Στις ταινίες μαφίας, η προετοιμασία είναι το κλειδί. Βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για κάθε κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

5. Μη φοβάστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας

Στις ταινίες μαφίας, οι χαρακτήρες πρέπει συχνά να υπερασπίζονται τον εαυτό τους για να πάρουν αυτό που θέλουν. Μη φοβάστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZDE0Y
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι