Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ » Floral world on canvas Αρμονία των χρωμάτων


Floral world on canvas Αρμονία των χρωμάτων

Συλλογή Tender Touches

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 6 - 8 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOBMDFL026E1
Μοτίβο: λουλούδια
Χρώμα: λευκό
Καλύτεροι συνδυασμοί: λευκό-μπλε-γκρι
1. Διαλέξτε διαστάσεις 1
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 30.56 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
37.90 €

into the basket:
   

Πώς να τοποθετήσετε εικόνες λευκών και χρυσών λουλουδιών στο σπίτι σας;

Όταν επιλέγετε έργα τέχνης για το σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη διάφορους παράγοντες. Μια από τις νεότερες προσθήκες στην επιλογή μας σε διακοσμητικά τοίχου σε καμβά είναι η συλλογή "Gentle Touches", η οποία θα φέρει την ομορφιά των λευκών και χρυσών λουλουδιών στο εσωτερικό σας. Ακολουθούν μερικές συστάσεις σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης αυτού του τύπου αξεσουάρ για το σπίτι, ώστε να γίνει ένα πραγματικό κόσμημα στο σπίτι σας.

1. Επιλέξτε το σωστό δωμάτιο

Πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε την ανθοστόλιστη εικόνα σας, σκεφτείτε σε ποιο δωμάτιο θα πρέπει να τοποθετηθεί. Οι πίνακες της συλλογής "Gentle Touches" είναι κατάλληλοι για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία, ακόμη και το γραφείο. Επιλέξτε το δωμάτιο όπου θα μπορείτε να τους θαυμάζετε περισσότερο.

2. Επιλέξτε τη σωστή τοποθέτηση

Η τοποθέτηση ενός πίνακα ζωγραφικής αποτελεί βασικό παράγοντα κατά την επίπλωση ενός δωματίου. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω από τον καναπέ, το κρεβάτι, το τζάκι ή το γραφείο. Αποφασίστε ανάλογα με το τι θέλετε να τονίσει η διακόσμηση. Αν τον τοποθετήσετε πάνω από το τζάκι, θα δώσει μια ζεστή και άνετη αίσθηση στο δωμάτιο, ενώ η τοποθέτησή του πάνω από το τραπέζι μπορεί να δημιουργήσει μια κομψή ατμόσφαιρα.

3. Συνδυάστε με αξεσουάρ

Θέλετε η διακόσμηση να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο; Συνδυάστε το με αξεσουάρ σε λευκό και χρυσό χρώμα. Μαξιλάρια, κουβέρτες ή βάζα μπορούν να δώσουν μια ενιαία εμφάνιση στο δωμάτιο και να αναδείξουν την ομορφιά της εικόνας του σχεδίου.

4. Συναισθηματικός αντίκτυπος

Μην ξεχνάτε τον συναισθηματικό αντίκτυπο. Η συλλογή "Gentle Touches" προκαλεί συναισθήματα χαράς, ευτυχίας και γαλήνης. Τοποθετήστε εικόνες από αυτήν ώστε να μπορείτε να τις θαυμάζετε τις στιγμές εκείνες που θέλετε να θυμηθείτε τις απλές χαρές της ζωής.

Αυτοί οι πίνακες δεν είναι μόνο ένα έργο τέχνης, αλλά και μια ευχάριστη προσθήκη στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να τους τοποθετήσετε έτσι ώστε να γίνουν ένα πραγματικό κόσμημα στο εσωτερικό σας.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

N2M4M
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι