Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » Πίνακες ζωγραφικής σε γυαλί

Πίνακες Ζωγραφικής σε Γυαλί MIRRORA | έκπτωση από 68%

No product has been found in this section.


ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ MIRRORA

Οι πίνακες σε καθρέφτη MIRRORA είναι τα TOP νέα στον κόσμο των διακοσμήσεων τοίχων. Η δημιουργία αυτή αλλά και ο διαχρονικός πίνακας τοίχου είναι μερικώς ή πλήρως εκτυπωμένος με μια ειδική ελβετική τεχνική σε έναν αληθινό, σταθερό κρυστάλλινο καθρέφτη υψηλής ποιότητας.Τα μοτίβα είναι κατάλληλα για κάθε τύπο εσωτερικού χώρου που θέλετε να διακοσμήσετε με μοντέρνο ή κομψό στυλ.

Οι διάφοροι πίνακες σε καθρέφτη εκτυπώνονται σε γήινα και ασπρόμαυρα χρώματα αλλά και σε τρέχοντα παστέλ χρώματα. Η επικάλυψη των μοτίβων στο καθρέφτη δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ 3D, χάρη στο οποίο το μοτίβο φαίνεται διαφορετικό.Λόγο αυτού ο πίνακας γίνεται ένα ζωντανό μέσο, το οποίο φαίνεται διαφορετικό από κάθε γωνία, και να μην ξεχάσουμε και την ικανότητα φωτισμού του πίνακα.

Αυτοί οι πίνακες σε καθρέφτη φαίνονται εξαιρετικά σε συνδυασμό τριών κομματιών, ανεξάρτητα αν το μοτίβο είναι στο ίδιο χρώμα ή  αν στα τρία κομμάτια χρησιμοποιούνται διαφορετικές αποχρώσεις μιας παλέτας. Ο γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα και ως καθρέφτη συμβάλλει επίσης στη διαχρονική αισθητική του αξία. Χάρη στην υψηλή ποιότητα χειροτεχνίας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χρώματα στον πίνακα δεν θα εξασθενίσουν ποτέ. Η σύγχρονη τεχνολογία εκτύπωσης UV που χρησιμοποιείται επιτρέπει την ακριβή και μόνιμη εκτύπωση  της γραφίτης στο ποιοτικό κρυστάλλινο καθρέφτη.

Οι πίνακες MIRRORA είναι εξαιρετικές για γρήγορη και εύκολη συντήρηση. Αρκεί να τους καθαρίζετε με μια πετσέτα και απορρυπαντικό γυαλιού και θα ανακτήσουν την παλιά λάμψη τους. Προσέξτε με τα απορρυπαντικά και χρησιμοποιήσετε πετσέτας κατάλληλες μόνο για γυαλί, καθρέφτες ή οθόνες. Δεν πρέπει να υπάρχουν σωματίδια σκόνης στον πίνακα.

Πως να τοποθετήσετε τον πίνακα σε καθρέφτη MIRROR σε τοίχο;

Η τοποθέτηση του πίνακα είναι πολύ απλή διότι έχει ένα ειδικό σύστημα τοποθέτησης. Ρυθμίστε τον πείρο στο υλικό και στο πάχος του τοίχου. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ένας πίνακας ο οποίος στην ουσία είναι ένας καθρέφτης και ανάλογα με αυτό ρυθμίσετε τον τρόπο της ρύθμισης του.

Created by the system www.fast-webshop.com

ZmVkMTQ5
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι