Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ » Μοντέρνα διακόσμηση τοίχου Χρυσός μυστηριώδης βράχος - PREMIUM ART


Μοντέρνα διακόσμηση τοίχου Χρυσός μυστηριώδης βράχος - PREMIUM ART

Συλλογή έργων ζωγραφικής Natural Beauty

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 7 - 10 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: XOGMDPA023E1
Μοτίβο: φύση
Χρώμα: μπλε
Καλύτεροι συνδυασμοί: μπλε-χρυσό
1. Διαλέξτε διαστάσεις 1
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 48.31 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
59.90 €

into the basket:
   

Μοντέρνα διακόσμηση τοίχου: ανακαλύψτε τη μαγεία των φυσικών μοτίβων

Στη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη, ψηφιακή εποχή, πολλοί από εμάς λαχταράμε να συνδεθούμε με τη φύση. Η συλλογή μοντέρνων διακοσμητικών τοίχου PREMIUM ART σας προσφέρει μια μοναδική πινελιά φύσης στο σαλόνι σας.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τη φύση:

1. Οι αντανακλάσεις στα ακίνητα νερά

Γνωρίζατε ότι οι αντανακλάσεις στις λίμνες δημιουργούνται συχνά από την τέλεια ισορροπία μεταξύ φωτός και σκιάς; Αν ρίξετε μια ματιά στη συλλογή μας NATURAL BEAUTY, θα δείτε, μεταξύ άλλων, φυσικά στοιχεία να ξυπνούν στις χρυσές αποχρώσεις των δέντρων, των λιμνών και να δημιουργούν μια τέλεια συμβίωση.

2. Η επιρροή του φεγγαριού στη φύση

Το φεγγάρι έχει τεράστιο αντίκτυπο στη φύση, είτε πρόκειται για τις παλίρροιες είτε για τον τρόπο με τον οποίο τα φυτά και τα ζώα αντιδρούν στους κύκλους του. Οι διακοσμήσεις τοίχου μας θα σας το υπενθυμίσουν αυτό και θα σας συνδέσουν με τη φύση.

Γιατί θέματα με θέμα τη φύση;

Τα φυσικά τοπία, όπως τα χρυσά δέντρα, οι μυστηριώδεις λίμνες και το εντυπωσιακό φως του φεγγαριού, έχουν την ικανότητα να χαλαρώνουν το μυαλό και να φέρνουν μια αίσθηση ηρεμίας. Επιστημονικές μελέτες έχουν μάλιστα δείξει ότι οι φυσικές εικόνες μπορούν να μειώσουν το στρες και να βελτιώσουν τη διάθεση.

Η τέλεια προσθήκη σε κάθε σπίτι

Είτε έχετε ένα μινιμαλιστικό, μοντέρνο ή παραδοσιακό σπίτι, η διακόσμηση τοίχου μας ταιριάζει εύκολα σε κάθε στυλ. Κάθε εικόνα δημιουργεί ένα ισχυρό οπτικό σύνολο που θα φωτίσει κάθε χώρο.

Μια επένδυση στην ευεξία

Δεν πρόκειται μόνο για την αισθητική. Η κατοχή ενός κομματιού της φύσης με τη μορφή τέχνης μπορεί να αποτελέσει επένδυση στην υγεία και την ευεξία σας. Κάθε κομμάτι διακόσμησης δημιουργείται με την ιδέα να φέρει αρμονία και ισορροπία στο σπίτι σας. Φέρτε στο εσωτερικό σας μια διαχρονική συλλογή από πίνακες ζωγραφικής που κοσμούνται με χρυσές πινελιές και πινελιές με υφή. Αφιερώστε κάποιον από τους πίνακες ως δώρο στους αγαπημένους σας. Είναι πάντα καλό να έχουμε κάτι στο σπίτι που να μας θυμίζει την ομορφιά που μας περιβάλλει καθημερινά.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NmJiO
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι