Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.

Introduction » ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ » Μοντέρνα ρολόγια τοίχου RETRO Ξύλο-μέταλλο


Μοντέρνα ρολόγια τοίχου RETRO Ξύλο-μέταλλο

ρολόι τοίχου για το σαλόνι

 


0x
Διαθεσιμότητα: Στο σπίτι σας σε 5 - 9 εργάσιμες ημέρες
Κωδικός προϊόντος: HMCNH092
EAN code: 5902838313534
Τιμή χωρίς ΦΠΑ : 28.15 €
Τιμή με ΦΠΑ (24 %):
34.90 €

into the basket:
   

Μοντέρνο ρολόι τοίχου - Κομψότητα για κάθε εσωτερικό χώρο

Ξεχάστε το συνηθισμένο ρολόι που απλώς δείχνει την ώρα. Σας παρουσιάζουμε μια συλλογή από μοντέρνα ρολόγια τοίχου που θα προσθέσουν όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και μια κομψή σχεδιαστική πινελιά στο σαλόνι ή την κουζίνα σας. Τα ρολόγια μας είναι κάτι περισσότερο από απλές συσκευές για τη μέτρηση της ώρας - είναι διακοσμητικά τοίχου που θα φωτίσουν κάθε χώρο.

Κομψότητα που διαρκεί

Ο διαχρονικός σχεδιασμός των ρολογιών μας έχει σχεδιαστεί για να κολακεύει κάθε εσωτερικό στυλ. Από μινιμαλιστικά μαύρα ρολόγια με απλούς λευκούς δείκτες μέχρι εκλεπτυσμένα κομμάτια με λαμπερές χρυσές πινελιές, έχουμε ένα μοντέλο που ταιριάζει σε κάθε σας γούστο.

Η λειτουργία συναντά την ομορφιά

Τα ρολόγια μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αναγνωσιμότητα και την αισθητική. Είτε επιλέξετε ένα μοντέλο με παραδοσιακούς αριθμούς είτε προτιμάτε τη σαφήνεια των απλών δεικτών, κάθε μοντέλο εγγυάται εύκολο προσανατολισμό στο χρόνο.

Γιατί πρέπει να έχετε ένα ρολόι στο σπίτι σας;

Ένα ρολόι δεν είναι μόνο ένα πρακτικό εργαλείο, αλλά και ένα σημαντικό στοιχείο για τη δημιουργία ενός αρμονικού και οργανωμένου χώρου διαβίωσης. Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, είναι εύκολο να βασίζεστε στα τηλέφωνα ή σε άλλες συσκευές, αλλά τα ρολόγια τοίχου έχουν κάτι που η σύγχρονη τεχνολογία δεν μπορεί να αντικαταστήσει - μια σταθερή και σαφή οπτική ένδειξη της ώρας που προάγει την προσοχή και βοηθά στη διατήρηση ενός καθημερινού ρυθμού.

Μια περιέργεια από την ιστορία

Γνωρίζατε ότι οι πρώτες συσκευές χρονομέτρησης χρονολογούνται από τους αρχαίους πολιτισμούς; Τα ρολόγια τοίχου, όπως τα γνωρίζουμε, άρχισαν να εμφανίζονται ήδη από τον 14ο αιώνα.


Παράμετροι του προϊόντος:

  • Υλικό: Ρολόι με ρολόι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό: + φυσικό καπλαμά ξύλου δρυός (πλάτος πλακέτας 12 cm).
  • Αριθμοί: Τρισδιάστατοι, μαύρο γυαλιστερό
  • Χρώμα χεριού: Μαύρο
  • Μηχανισμός: Μηχανισμός: Εξαιρετικά αθόρυβος μηχανισμός χαλαζία
  • Μέγεθος καντράν: 33,5x33,5 cm
  • Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες AA

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

MjExY
Δημοφιλή προϊόντα
Εν ολίγοις: 0
Όλα στο καλάθι