Τα ψηφιακά cookies χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε ότι ορισμένα cookie λαμβάνονται από το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας.
Ok

Introduction » VeronikaArt

Faces Art - Σύγχρονοι αφηρημένοι πίνακες που δημιουργήθηκαν από τη γραφίστρια VeronikaArt


Ως γραφίστρια, παρακολουθώ συνεχώς τις τελευταίες τάσεις και χαίρομαι που βρίσκω έμπνευση για τα έργα μου σε αυτές. Μου αρέσει ο μινιμαλισμός και πιστεύω ότι τα όμορφα έργα δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα. Αντίθετα - πιστεύω ότι στον σημερινό περίπλοκο κόσμο είναι πολύ σημαντικό να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες, και για μένα ειδικά αυτές είναι οι βασικές γραμμές του ανθρώπινου προσώπου και του σώματος, αλλά και των λουλουδιών. Ουδέτερο, οι μπεζ αποχρώσεις του χρώματος είναι το πάθος μου. Δημιουργώ συνήθως τα μοναδικά μοτίβα στη φύση με ένα μολύβι και έναν γραφικό πίνακα στο χέρι μου. Φαντάζομαι και φτιάχνω τα μοτίβα έτσι ώστε να ταιριάζουν εύκολα μεταξύ τους.  Αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα ότι ακόμα κι αν επιλέξετε πολλούς διαφορετικούς πίνακες και τους τοποθετήσετε τον ένα δίπλα στον άλλον στον τοίχο, θα σχηματίσουν ένα σχέδιο ολόκληρο στο εσωτερικό σας.

Σας ευχαριστώ και καλή μέρα - Veronika Art


Faces Art - μια αφηρημένη μορφή έκφρασης της γυναικείας ομορφιάς

Μπορεί να ειπωθεί ότι από αμνημονεύτων χρόνων, οι εκφράσεις του προσώπου έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέσο σιωπηλής επικοινωνίας στην κοινωνία. Γι 'αυτό το λόγω, από τους πρώτους ζωγράφους έως τους μοντερνιστές, το πρόσωπο θεωρήθηκε ένα από τα κεντρικά μοτίβα της τέχνης. Χάρη σε διάφορες νευρολογικές έρευνες, έχουμε πλέον επιστημονικά στοιχεία ότι ο εγκέφαλός μας θυμάται τα πρόσωπα των ανθρώπων με συγκεκριμένο τρόπο. Κατά την παρατήρηση ενός ανθρώπινου προσώπου, η νευρολογική εικόνα δείχνει μια σημαντική αύξηση της ροής του αίματος στο δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, στο μέρος που είναι γνωστό ως fusioform gyrus.

Γι 'αυτό δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο ότι τα πρόσωπα έχουν γίνει έμπνευση για τους γραφίστες, οι οποίοι, χάρη στη φαντασία τους, καταφέρνουν να φτιάξουν πρωτότυπα έργα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως μοναδικές διακοσμήσεις για το σπίτι σας. Και η  γραφίστρια μας, η Veronika είναι επίσης μια από τους καλλιτέχνες των οποίων η κατεύθυνση του Faces Art τους βοήθησε να εκφράσουν τη γυναικεία ελκυστικότητα και τη φυσική ομορφιά σε μια αφηρημένη μορφή σε συνδυασμό με την αυθεντική χρωματική παλέτα.

Μοντέρνο αφηρημένο στυλ

Τα αφηρημένα πορτρέτα αποτελούν επί του παρόντος μια περιζήτητη μορφή διακόσμησης. Αν και δεν είναι καινούργιοι στον κόσμο της τέχνης, στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης έχουν απογειωθεί πρόσφατα και αυτό συναρπάζει όλους τους λάτρες του μοντέρνου στυλ. Αυτός ο βαθμός ενδιαφέροντος είναι το αποτέλεσμα της χαρακτηριστικής απεικόνισης των προσώπων σε αυτά τα πορτρέτα, με έναν ελάχιστο αριθμό γραμμών και χρωμάτων, που οδηγεί σε απλά αλλά εκφραστικά έργα.

Οι πίνακες και άλλα έργα τέχνης δημιουργούν πολύ εύκολα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Οι τοίχοι αποτελούν την τέλεια βάση για να τοποθετήσετε οποιοδήποτε αντικείμενο αποφασίσετε να βάλετε, οπότε γιατί να μην κάνετε μια μικρή γκαλερί πάνω τους που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ευτυχίας για εσάς, αλλά και ένα υπέροχο θέμα συνομιλίας. Η αφηρημένη τέχνη είναι τώρα στη μόδα και χάρη στην ποικιλομορφία της, θα ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ένας ποιοτικός πίνακας;

Όσον αφορά τη διαδικασία παραγωγής πινάκων πάντα  δίνουμε το μέγιστο και είμαστε πολύ αυτοκριτικοί, αφού η ικανοποίηση των πελατών μας είναι στην πρώτη θέση.  Το τελικό μας προϊόν είναι κατασκευασμένο με πολύ λεπτομερή εργασία, ξεκινώντας από την εκτύπωση σε καμβά, την κοπή καμβά, την ένωση ξύλινων πηχάκιων για να φτιάξουμε το τελάρο στο οποίο θα τοποθετηθεί ο καμβάς, τη διαδικασία τοποθέτησης του καμβά και τη στερέωση του στο ξύλινο τελάρο, την συσκευασία του τελικού πίνακα σε προστατευτικό φύλλο με φυσαλίδες και στη συνέχεια στο χαρτόνι και τελειώνει με την παράδοση του πίνακα στον πελάτη.  Δεδομένου ότι πρόκειται αποκλειστικά για δική μας παραγωγή, το προϊόν περνάει από τα χέρια λίγων μόνο ανθρώπων και επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα λάβει έναν 100% ποιοτικό πίνακα και  όχι μια φθηνή απομίμηση από την Κίνα.

Η επένδυση στην τεχνολογία είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για πίνακες που εκτυπώνουμε πάνω από 18.000 ετησίως. Γι 'αυτό χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη ψηφιακή, αδιάβροχη εκτύπωση φωτογραφιών, χάρη στην οποία κάθε χρώμα στον πίνακα διατηρεί την αρχική του εμφάνιση. Ο καμβάς ARTMIE στον οποίο εκτυπώνουμε όλους τους πίνακές μας είναι κατασκευασμένος στην Ιταλία από 100% βαμβάκι. Η δομή του και η λεπτή λάμψη του εκτυπωμένου πίνακα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός μοναδικού και πρωτότυπου έργου. ΠΡΟΣΟΧΗ - οι άκρες των τελάρων μας είναι στρογγυλεμένες, προκειμένου να αποφευχθεί ζημιά στον καμβά. Είμαστε ένας από τους λίγους, και ίσως οι μόνοι, που, μαζί με τον πίνακα, συσκευάζουμε επίσης ξύλινες σφήνες για τη στερέωση του τελάρου. Εγγυούνται ότι ο καμβάς στο τελάρο δεν θα χαλαρώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και έως και 10 χρόνια. Ακόμα κι αν ο καμβάς χαλαρώνει, χάρη σε αυτές μπορείτε να τον σφίξετε εύκολα.

 

OTk2Mj